Vi udbyder 4 separate lokaler for at give Dig alle forudsætninger for at vælge det mest ideelle lokale der kan tilpasses efter jeres ønsker og jeres gæsters behov. Se vores samling af lokaler her.
Riddersalen er gårdens største sal og byder på de fleste muligheder. Indgangen er fra den store gårdsplads ind til den smukke charmerende hall. Salens interiør består af sofaer, runde borde og store lysekroner og salen har en stor pejs i midten. Trods sin størrelse er salen utroligt hyggelig til både større og mindre arrangementer. Forsalonen er møbleret med sofagrupper og danner en særdeles behagelig ramme om servering af velkomstdrink samt kaffe efter middagen. Salen kan rumme op til 200 ved mindre borde.
Praktisk info
Alt vores mad er Halal
6 timers arrangement
Minimum bestilling af 20 kuverter
Børn 0-2 år, gratis
Børn 3-11 år ved børnemenu eller buffet, halv pris
Vi tilbyder mulighed for opdelte og afskærmede selskaber
Menu Essentiel:
I har mulighed for at skabe jeres egen unikke tallerkenanretning med jeres foretrukne elementer fra følgende kategorier:
Proteiner (vælg 1)
Kyllingebryst marineret i Ras el hanout
Ovnbagt kyllingelår med citron og timian
Orientalsk marineret kyllingespyd
Skiver af oksesteg i egen fond
Köfte af hakket oksekød, mynte, løg og persille
Gryderet med kalvestykker, paprika, perleløg og peberfrugt
Tilbehør (vælg 1)
Basmati ris
Bulgur med urter
Ovnstegte kartofler med rosmarin
Salater (vælg 1)
Klassisk salat med tomat, agurk, rødløg og persille
Kålsalat med sæsonens kål, rosiner og valnødder
Bulgursalat med persille, mynte og mandler
Dyppelse (vælg 1)
Tzatziki
Hummus
Baba ganoush
Saucer (vælg 1)
Champignonsauce
Pebersauce
Krydret tomatsauce
Timiansauce
Beurre blanc sauce
Der serveres kurve med hjemmebagt brød og smør på bordene.
Menu Elite:
Forret:
Tallerkenanretning med tzatziki, hummus, sprød salat, vindrueblad og en filodejsrulle med feta og spinat eller samosa med ærter og kartofler.
Hovedret:
Tallerkenanretning med jeres valg af foretrukne elementer fra hver af nedenstående kategorier.
Proteiner (vælg 2)
Kyllingebryst marineret i Ras el hanout
Ovnbagt kyllingelår med citron og timian
Orientalsk marineret kyllingespyd
Skiver af oksesteg i egen fond
Köfte af hakket oksekød, mynte, løg og persille
Gryderet med kalvestykker, paprika, perleløg og peberfrugt
Tilbehør (vælg 1)
Basmati ris
Bulgur med urter
Ovnstegte kartofler med rosmarin
Salater (vælg 2 – serveres i skåle på bordene)
Klassisk salat med tomat, agurk, rødløg og persille
Kålsalat med sæsonens kål, rosiner og valnødder
Bulgursalat med persille, mynte og mandler
Saucer (vælg 1)
Champignonsauce
Pebersauce
Krydret tomatsauce
Timiansauce
Beurre blanc sauce
Der serveres kurve med hjemmebagt brød og smør på bordene.
Menu Excellence:
3-retters menu (kan også ændres til 2 forretter og 1 hovedret)
Forret:
Cæsarsalat med kylling & parmesanost
Okse carpaccio med friteret kapers, rucola & parmesanost
Hjemme varmrøget laks med purløgsmayonnaise, radiser toppet med urter & crunch
Indbagt laksefilet med spinat & urtecreme på bund af selleripure
Kartoffel-porre suppe med crunch
Pasta med grillet grønt vendt i urtepesto
Arancini sprød risottokugle med trøffel & skovsvampe samt rødløgscreme
Ravioli med skovsvampe, ricotta serveres med trøffelcreme & persilleolie
Hovedret:
Indbagt oksefilet medaljon med kalkunbacon, sennep og svampe serveres med sæsonens grønt, gulerodspuré og champignonsauce
Helstegt kalvesteg på knoldselleripuré, med smørstegte gulerødder, Pommes Anna & timiansauce
Kylling supreme på selleripuré, ovnstegte kartofler, majs & svampesauce
Laksefilet med hollandaisesauce, smørstegte kartofler & ovnbagte gulerødder
Stegt hvid fisk med variation af kål og spinat sauté, persillepuré, ovnstegte kartfoler & beurre blanc sauce
Dessert:
Gateau Marcel med saltkaramel, vaniljecreme & syltede blommer
Citrontærte med lime curd, marengs, bærcoulis & syre
Creme brulee med vaniljeis, brændt hvid chokolade og skovbær
Trifli med hvid chokoladecreme, bærkompot & mørk chokolade crunch
Hjemmelavet brownie med vaniljeis og bærcoulis
Der serveres kurve med hjemmebagt brød og smør på bordene.
Skriv et svar